Bunuri în valoare de aproximativ 8000 de euro, recuperate în urma unor percheziții desfășurate de polițiști

 -  -  1111


Bunuri în valoare de aproximativ 8.000 de euro au fost recuperate în urma unor percheziții desfășurate de polițiști într-un dosar penal de furt calificat, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

”La data de 15 iunie, în cadrul cercetărilor efectuate într-un dosar penal de furt calificat, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud și cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale au efectuat 2 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane din Borșa, județul Maramureș. Activitățile au vizat documentarea activității infracționale într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, în noaptea de 23/24 aprilie 2021, un tânăr de 27 de ani, din Borșa, ar fi sustras 16 elemente metalice de supraînălțare, din oțel și aluminiu și centurile cu care erau legate. Bunurile, în valoare de aproximativ 8000 de euro, ar fi fost sustrase de pe o semiremorcă care aparține unei societăți comerciale și care era parcată pe raza localității Romuli”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Bistrița-Năsăud.

La percheziții au fost descoperite și ridicate toate bunurile reclamate ca fiind sustrase, iar prejudiciul, în valoare de aproximativ 8.000 de euro, a fost recuperat în totalitate. Cercetările sunt continuate de către Secția 6 Poliție Rurală Năsăud, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

0 notes
236 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *