Social

Bursă a locurilor de muncă destinată absolvenților, pe 14 octombrie

 -  - 


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud va organiza, la data de 14 octombrie, o bursă a locurilor de muncă pentru absolvenți. 

Obiectivul principal al bursei îl constituie creșterea gradului de ocupare pentru absolvenți, dar nu sunt excluse nici alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă”, precizează AJOFM Bistrița-Năsăud.

Angajatorii care deţin locuri de muncă disponibile pentru absolvenţii instituţiilor de învăţământ se pot adresa instituției și, potrivit prevederilor Legii 76/2002, pot beneficia de subvenţii la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

De asemenea, absolvenţii care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Bistriţa-Năsăud pot beneficia de prime de încadrare.

În vederea participării la bursă, angajatorii pot transmite pană la data de 13 octombrie oferta de locuri de muncă vacante, date de contact: tel. 0263 – 236 296, fax. 0263 – 236296, e-mail: ajofm.bn@anofm.gov.ro.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi va avea loc vineri, 14 octombrie 2022, începând cu ora 10, la sediul AJOFM Bistriţa-Năsăud din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4.

158 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.