Bursa generală a locurilor de muncă, în 20 mai la Bistrița

 -  - 


Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa – Năsăud va organiza în data de 20 mai 2022, începând cu ora 10:00, Bursa generală a locurilor de muncă.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Obiectivul principal al Bursei generale a locurilor de muncă îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă”, spune Otilia Râpan, directorul AJOFM Bistrița-Năsăud.

Agenţii economici din judeţ care oferă locuri de muncă vacante se pot adresa la sediul AJOFM din Bistriţa, strada Gării, nr. 2-4, tel: 0263 – 236295, persoana de contact Roman Maria, tel.0752-058455.

Comunicarea locurilor de muncă vacante se poate face atât pe suport de hârtie, direct la sediul agenţiei, cât şi în format electronic la adresa de mail: ajofm.bn@anofm.gov.ro .

Bursa se va desfaşura la HOTEL BISTRIŢA din Bistriţa, Piaţa Petru Rares, nr.2.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.