Burse de excelență și de merit pentru studenți. Dosarele se depun până la data de 8 octombrie

 -  -  1086


Consiliul Judeţean Bistrița-Năsăud acordă şi în acest an burse de excelență și de merit pentru studenții din Bistrița-Năsăud care au obținut rezultate deosebite în activitatea școlară.

Astfel, se vor acorda burse de excelenţă pentru studenţii, proveniţi din instituţiile de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud, admişi în anul I universitar 2018-2019, care au obţinut medalii sau premii I, II şi III la olimpiadele organizate la nivel internaţional recunoscute de către Ministerul Educaţiei Naţionale, pe parcursul studiilor liceale, cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud.

De asemenea, se vor acorda două burse de merit studenţilor admişi în anul I de studiu universitar 2018-2019, proveniţi de la instituțiile de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud şi cu domiciliul în judeţul Bistriţa-Năsăud, care au obţinut rezultate deosebite în activitatea şcolară şi de performanţă pe parcursul studiilor liceale şi la concursurile, olimpiadele şcolare organizate de Ministerul Educaţiei Naţionale.

Dosarele se pot depune la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Piaţa Petru Rareş nr. 1, până la data de 8 octombrie 2018, ora 16.00.

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud – Relaţii cu publicul, telefon 0744537315. Persoana de contact Câmpan Aurora-Anca – inspector superior, Direcţia economică – Serviciul coordonare instituţii subordonate, administrare patrimoniu.

0 notes
211 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *