Eveniment

Ca la comuniști! E cod rosu de caniculă și peste 500 de copii stau de 40 minute in soare pe gazon, să vină oficialitățile! Diana Morar  îi atacă pe organizatori: „nu s-au gandit sa amplaseze niște umbrele pentru copii sau să amâne evenimentul!”

 -  - 


Centenarul Gloria este un eveniment organizat  de Consiliul Județean pe stadionul Jean Pădureanu,. Pe o căldură infernală, sunt programate o serie de evenimente.

Le-au dat medalii și tricouri! Afară e cod ROȘU de caniculă!

Copiii centrului de juniori Goria au fost aduși cu arcanul la această manifestație, în scop de imagine. Copiii au fost momiți cu faptul că tricourile oferite gratis vor fi semnate de jucătorii Generației de Aur. Evident că evenimentul a fost politizat rapid și Radu Moldovan (șeful PSD) și-a făcut apariția alături de fotbaliști.

Diana Morar (PNL) îi ATACĂ pe organizatori!

„Ora 14:38, la Bistrita sunt 32 grade Celsius, cod rosu de canicula. Peste 500 de copii stau de 40 minute in soare pe gazonul stadionului asteptand ca “oficialitățile” sa își facă aparitia la evenimentul centenar al Gloriei. Nimeni nu s-a gandit sa amplaseze niște umbrele pentru copii sau pur și simplu sa amâne evenimentul. „- a postat Diana Morar.

MICI și BERE, pe Stadion!

Iubitorii fotbalului sunt așteptați la eveniment, motiv pentru care Consiliul Județean a amplasat terase cu mici și bere în incinta stadionului!

De la ora 17 vor juca polițiștii vs. oamenii de afaceri.

De la ora 19 va începe meciul dintre fotbaliștii Generației de Aur vs. Legendele Gloriei.

Intrarea va fi GRATIS!

74 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.