Ca pe vremea lui Ceaușescu! Ștrandul este închis în fiecare luni, deși s-a investit 1 MILION de euro pe filtrarea apei și-acum NU mai e nevoie de golirea bazinului! Azi s-a tuns iarba!

 -  -  1193


Primăria Bistrița continuă să țină ștrandul închis , în fiecare zi de luni. Motivul invocat: curățenie generală. Cu toate că s-a investit peste 1 MILION de euro în modernizare, în special pe instalații de filtrare, recirculare și încălzire a apei, autoritățile păstrează același obicei de 30 de ani: lunea e ÎNCHIS!

Astăzi, muncitorii Primăriei au tuns iarba, operațiune care a durat câteva ore. Apa din bazine era impecabilă, ziua a fost ideală pentru ștrand, dar accesul a fost interzis.  

Valoarea investiției s-a ridicat la aproximativ un milion de euro. Reabilitarea Ștrandului Codrișor a durat 2 ani și a costat 1 milion de euro. Lucrările realizate de firma RECORD, au implicat modificări la nivelul structurii de rezistență a bazinului și terasei, dar mai ales înlocuirea instalațiilor de filtrare și recirculare a apei.

La această oră, Ștrandul Codrișor beneficiază de o instalație modernă de recirculare, filtrare și încălzire a apei.

Înainte de modernizare, Ștrandul Codrișor era închis pentru golirea bazinelor și înlocuirea apei, dar acum acest lucru nu mai este necesar.

Mai există un motiv invocat, legat de zilele libere solicitate de personalul care deservește baza de agrement. Aceștia sunt angajați ai Primăriei Bistrița și pentru ei, zilele lucrate în weekend se compensează cu zile libere în cursul săptămânii.

strand codrisor

PSD-iștii din Primărie NU renunță la obiceiul de pe vremea lui Ceaușescu!

Așa-zisa curățenie generală se poate realiza în intervalul 8 – 12 sau la orele când nu este aglomerație, cum se întâmplă cu marile supermarketuri, de exemplu!

Cel puțin 10 zile pe sezon sunt pierdute datorită lipsei de viziune a administrației locale, care închide ștrandul în fiecare luni, deși NU e nevoie de golirea și reumplerea bazinelor.

Deocamdată, administrația PSD păstrează obiceiul de pe vremea lui Ceaușescu, iar Ștrandul Codrișor este închis în fiecare zi de luni, cu toate că au fost nenumărate solicitări de renunțare la gândirea comunistă! Mai ales acum când NU mai e nevoie de reumplerea bazinelor.

0 notes
318 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *