”Cadouri” de Mărțișor pentru doi bărbați care nu au respectat măsura carantinării la domiciliu

 -  -  1938


De Mărțișor, doi bărbați din Bistrița-Năsăud s-au ales cu amenzi, aceștia fiind depistați de polițiști în timp încălcau măsura carantinării la domiciliu.

”În această dimineață, în jurul orei 01.40, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au depistat și oprit în trafic un autoturism care circula pe Drumul Județean 151, între localităţile Sânmihaiu de Câmpie şi Sângeorzu Nou. A fost identificat conducătorul auto ca fiind un tânăr de 24 de ani, din Sărata, iar în urma verificărilor a reieșit faptul că față de acesta a fost dispusă măsura carantinei din data de 19 februarie. De asemenea, acesta nu a putut prezenta declaraţia privind motivul deplasării în afara locuinţei/ gospodăriei în intervalul orar 23.00-05.00. Totodată, ieri, 1 martie, în jurul orei 15.30, în urma verificărilor efectuate la persoanele aflate în izolare/carantinare la domiciliu, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au constatat faptul că un bărbat de 38 de ani, din Dealu Ștefăniței, a părăsit locuința”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Cei doi au fost sancționați contravențional, conform Legii 55/2020, cuantumul total al amenzilor fiind de 4.000 de lei. Totodată, în aceste cazuri a fost informat și Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Bistrița-Năsăud pentru a dispune și alte măsuri complementare conform competenței.          

1 notes
63 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *