Caius Cârcu prinde o funcție importantă la nivel național. A fost ales secretar executiv al PMP!

 -  -  121


Juristul Caius Cârcu este președinte al Organizației PMP Beclean și prim-vicepreședinte al organizației județene Bistrița-Năsăud, iar de duminică este și secretar executiv al Partidului Mișcarea Populară.

 

Duminică, în Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară, Caius Cârcu a fost ales în funcția de secretar executiv al PMP. Propunerea pentru această importantă funcție din aparatul central al partidului a venit din partea deputatului bistrițean Ionuț Simionca.Parlamentarul bistrițean consideră că alegerea prim-vicepreședintelui organizației Bistrița-Năsăud în conducerea centrală a partidului este una potrivită:

“Caius este un membru de bază al organizației noastre județene, un extraordinar coleg, săritor, muncitor și foarte, foarte serios. Am considerat că ar fi momentul să dea mai mult pentru partid și pentru români și l-am propus pentru funcția de secretar executiv al PMP.” – a declarat Ionuț Simionca.

Desemnarea sa a avut loc în aceeași ședință în care conducerea PMP și-a desemnat candidatul la prezidențiale, pe fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu.

“Prin votul dat în Colegiul Național, partidul a câștigat la conducerea sa un om valoros, care ne va reprezenta cu cinste. Sunt sigur de ceea ce urmează să se întâmple la București: colegul nostru Caius Cârcu se va remarca prin seriozitate, putere de muncă și performanțe deosebite. Îl felicit și-i doresc să obțină rezultate care să ne facă mândri de el!”, a mai spus Ionuț Simionca.

12 bookmark
1 notes
2024 views
bookmark icon

One thought on “Caius Cârcu prinde o funcție importantă la nivel național. A fost ales secretar executiv al PMP!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.