Caius Cârcu și tinerii din echipa PMP Beclean au pus umărul la “operațiunea CLACA!” Încă mai au de lucru, dar până de Paști, familia Iușan s-ar putea muta din nou acasă! Se fac donații!

 -  -  2068


Casa familiei Iușan a ars în urma unui incendiu izbucnit acum o săptămână, cel mai probabil din cauza unui coș de fum, necurățat. Acoperișul a fost distrus în totalitate, iar familia Iușan s-a mutat la Dej, la niște prieteni.

 

Caius Cârcu este consilier local și liderul Mișcării Populare din Beclean și în câteva zile a mobilizat o echipă de tineri, în cadrul operațiunii CLACA! Pe parcursul zilei de sâmbătă, echipele de muncitori au refăcut centurile de beton, pe care ulterior se va monta acoperișul de lemn.

 

 

” Astăzi m-am convins că mai există speranță în România de mâine!Vreau să cred că vine din spate o generație nouă, de oameni solidari și empatici cu problemele comunității și ale oamenilor din jurul lor.

Felicitări tinerilor cu care astăzi am dat o mână de ajutor unei famili de beclenari aflată la o grea încercare!” – a postat Caius Cârcu.

Pagubele au fost estimate la 4.000 de euro și în tot Becleanul s-a anunțat o campanie de coectare de fonduri și treptat, imobilul va fi refăcut în totalitate. În cel mai scurt timp familia Iușan va reveni acasă, după acțiunea CLACA, inițiată și coordonată de Caius Cârcu.

0 notes
1193 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *