Eveniment

Cal furat de la Lechința, găsit într-o autoutilitară condusă de un bărbat din Năsăud

 -  - 


Un cal furat dintr-un țarc amplasat pe raza comunei Lechința a fost găsit de polițiști într-o autoutilitară condusă de un bărbat din Năsăud. Polițiștii au stabilit că animalul ar fi fost furat de un tânăr din Lechința și apoi vândut unor persoane din Năsăud.

”La data de 23 iulie, un bărbat, de 62 de ani, din Enciu, a sesizat prin 112 faptul că, în noaptea de 22/23 iulie, dintr-un țarc amplasat pe raza comunei Lechința, împrejmuit cu gard electric, i s-a sustras un cal. Prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 20.000 de lei. În noaptea de 23/24 iulie, în jurul orei 00.20, în urma controalelor efectuate în trafic, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința au oprit pentru verificări o autoutilitară înmatriculată în județul Satu-Mare. La volan a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din Năsăud, iar în autovehicul au mai fost identificați încă doi pasageri, în vârstă de 21 și 30 de ani, ambii din Năsăud. În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat faptul că în autovehicul se află un cal, iar semnalmentele acestuia corespund celui sustras, aparținând bărbatului din localitatea Enciu. În urma investigațiilor, s-a stabilit faptul că animalul ar fi fost sustras de către un tânăr, de 23 de ani, din Lechința care l-ar fi vândut celor din Năsăud”, arată Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Calul a fost încredințat proprietarului, iar polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința continuă cercetările, în vederea clarificării cauzei, sub toate aspectele.

79 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.