Călin Georgescu, discurs FULMINANT la întîlnirea ecologiștilor! Punctele-cheie de RESUVERANIZARE a țării! “Când puterea de a IUBI va depăși iubirea de PUTERE, cu siguranță va fi pace și armonie în această lume!”

 -  - 


Călin Georgescu a fost prezent la întâlnirea Partidului Ecologist, care a avut loc la București, la Sala Pentagon din Complexul Romexpo.

La 33 de ani de la înființare, Partidul Ecologist Român a organizat o întâlnire festivă cu președinții din teritoriu. Au fost prezenți cu oameni de afaceri și persoane cu influență în mediul politic.

De remarcat că invitații cu greutate l-au abordat pe Călin Georgescu încă de la început, acesta fiind invitatul-cheie al evenimentului.

La invitația președintelui Dan Moraru, Călin Georgescu a susținut un discurs fulminant, în care a amintit că situația României este foarte gravă la acest moment.

Ambasada Chinei și-a trimis 2 reprezentanți la această întâlnire!

Reprezentanții Ambasadei Chineze au ascultat discursul lui Călin Georgescu și a aplaudat ideile expuse de specialistul român.

Călin Georgescu a fost PRIMUL președinte PER, la Tineret! Se întâmpla acum 30 de ani!

„Prezența mea aici mă onorează in mod special, pentru că am participat în 1990 la fondarea Partidului Ecologist Român. Memoriile sunt vii față de ce a fost atunci, față de elanul pe care l-am avut cu toții și față de situatia la nivel mondial care este astăzi legată de acest concept.

Eu cred că România a fost creată de sacrificiul unor viteji care și-au dat viața pentru un cuvânt care astăzi pare uitat: ONOARE.

În strămoși se află adevărul și cei care ne aflăm azi aici și menținem linia neamului trebuie să luptăm cu toată fiinta noastra pentru ca poporul roman sa se intalnească cu ADEVARUL. Calea este importantă ca să te întâlnești cu adevărul!”

Călin Georgescu: “Atunci când puterea de a iubi va depăși iubirea de putere, cu siguranță va fi pace și armonie în această lume!”

„Puterea este acolo unde se află și autoritatea morală. Înainte de a fi membrul oricărui partid, în România avem nevoie de caractere, de credinta, de voință și de profesionalism.

Omul politic autentic poartă creștinismul în el. Pentru că din iubirea lui Dumnezeu s-a născut această lume și doar din iubire ea mai poate exista. Atunci când puterea de a iubi va depăși iubirea de putere, cu siguranță va fi pace și armonie în această lume.

Pământul țării noastre nu l-am primit nici la Bruxelles și nici de la Washington. L-am primit în dar de la Dumnezeu prin puterea iubirii . L-au apărat moșii și strămoșii noștri prin atitudinea lor iconomică, liturgică față de natură, ceea ce ne-a dat curajul și măreția jertfei.

Așa trebuie să facem și noi, astăzi: să- l dăm copiilor copiilor noștri cu aceeași atitudine responsabilă față de dimensiunea cosmică a iubirii ca legătură pe care o face omul între natură și Dumnezeu.”

Călin Georgescu: “Sclavii, înainte se făceau prin forță! Astăzi se fac de bunăvoie și rămân docili prin manipulare și prin frică!”

„De aceea sunt vii cuvintele conștiinței noastre naționale Mihai Eminescu, pe care o să-l omagiem în 15 ianuarie, și care spunea că iubirea este unica veșnicie dăruită nouă.
Pe acest fond istoric, singurul mesaj puternic al societății românești astăzi este CURAJUL este a fi român.

Curajul de a fi român înseamnă că poți să i spui oricărei țări oricărei instituții, fie că e Uniunea Europeană sau orice țară din lume: America, Rusia, China, Germania sau Elveția… că avem identitatea noastră. Suntem ceea ce suntem și nu vom fi decât ceea ce suntem!

Actuala criză existentă de resurse, ecologică, vine în special din partea societății moderne, societate care s-a îndepărtat de sursă, s-a îndepărtat de Dumnezeu și îndepărtându-se a creat această societate globalistă, hipercomplexă. Cu o grupare oligarhică la vârf și cu o masă amorfă de sclavi la bază.

Sclavii, înainte se făceau prin forță! Astăzi se fac de bunăvoie. Și rămân docili prin manipulare și prin frică! De aceea este important să înțelegem că trebuie să ne luptăm în fiecare clipă, să devenim conștienți pentru că în fiecare clipă putem cădea. Asta este foarte important!

În vremuri tulburi, Călin Georgescu consideră UNIREA ca fiind singura platformă politică! 

 „Pe acest fond, mesajul existent astăzi în aceste clipe complicate de dezbinare, este de liniște socială. Trebuie să recunoaștem că singura platformă politică pe care România o poate avea pentru resuveranizarea țării este cea legată de unitate, de unire.

Prin care recunoaștem că deasupra tuturor ambițiilor și intrigilor este patria, este veșnicia Neamului și acolo trebuie să ne întâlnim chiar dacă nu ne-am înțeles de fiecare dată. „

„Adevărata ecologie înseamnă a salva omul, înainte de a salva balena sau ursul panda!” 

 ” Să știți că adevărata ecologie, și aici s-a manipulat uriaș, este cea în care acțiunea politică este de a salva omul înainte de a salva balena sau ursul panda .

Omul este important. Investiția in om este crucială și aici trebuie să ajungem. Ca să înțelegem resuveranizarea țării, restatalizarea ei, independența energetică, alimentară pe care România trebuie să o aibă .

Și ca bază, ca fundament: familia. Pentru că o națiune puternică va fi puternică atunci când FAMILIA este o forță.

Și trebuie să înțelegem că NU tot ce primim din Occident este bun . Trebuie să dăm jos acest căpăstru tehnologic care impune codul de bare… și nu suntem coduri de bare, nu suntem numere, NU suntem coduri QR, suntem oameni liberi și suverani .
Cum de altfel nu suntem nici părinți unu nici părinte 2 suntem mamă și tată, suntem femeie și bărbat. „

Punctele-cheie de reconstrucție a României, în viziunea lui Călin Georgescu: Agricultură, Energie și Resursă umană, prin vocația tinerilor!

” Poți să regândești RESUVERANIZAREA țării care pleacă în special de la micul producător, care poate fi si mijlociu si mare, adică antreprenorul român. Aici este investiția forte.

Iar piesa de rezistență o reprezintă agricultura, reindustrializarea țării. Dar toate se fac legate gospodăria țărănească, de relația sat-oraș, de lucruri pe care le am avut prin tradiție și le-am moștenit de la moșul și strămoșii noștri .”

Călin Georgescu zguduie sistemul falimentar de educație: “un copil învață, NU este învățat! “

” Adevărul în vocația tinerilor, în excelența lor și în special în entuziasmul lor . Pentru că un copil învață, NU este învățat. Și atunci, toată aceasta investiție trebuie făcută în special în tineri care trebuie să aibă câmp de manifestare uriaș, pentru că ei sunt scânteia. Ei trebuie să aibă suportul și sprijinul Statului.

În același timp vârsta a treia este importantă, trebuie să o respectăm și să înțelegem că avem nevoie de expertiza lor.

Cum de asemenea DIASPORA, românii care sunt în afară sunt importanți. Resuveranizarea țării înseamnă în special ca fiecare român aflat peste granițele țării să se simtă apărat respectat și ocrotit.

Toate aceste lucruri formează un ansamblu de piese importante pe care noua ecologie care trebuie bine înțeleasă, referitoare la investitia în om este extrem de importantă .”

Călin Georgescu: “Iubirea aproapelui este cea mai mare provocare a lumii de astăzi!“

„Doresc cu această ocazie ca poporul român să știe ce vrea să înțeleagă și poate, iar Partidul ecologist român să pună o piatră de temelie in special prin binele nostru suprem care înseamnă iubirea aproapelui, cea mai mare provocare pe care întreaga lume o are astăzi. Vă mulțumesc!”

Are parte de blocaj mediatic, dar e clar: Călin Georgescu e din altă Ligă!

Discursul lui Călin Georgescu a fost aplaudat îndelung de cei prezenți!  La final, PER i-a acordat o distincție onorifică celui care acum 30 de ani devenea primul președinte PER, la Tineret.

Chiar dacă are parte de blocaje media pe televiziuniele naționale, în ieșirile sale publice Călin Georgescu abordează teme strategice, vitale și devine un personaj carismatic, un jucător din altă Ligă pe scena politică românească…

Loading

bookmark icon

One thought on “Călin Georgescu, discurs FULMINANT la întîlnirea ecologiștilor! Punctele-cheie de RESUVERANIZARE a țării! “Când puterea de a IUBI va depăși iubirea de PUTERE, cu siguranță va fi pace și armonie în această lume!”

    Sorry, comments are closed.