Călin Stan a fost validat drept candidat al USR Bistrița-Năsăud la fotoliul de primar al municipiului Bistrița

 -  -  11765


Președintele Uniunii Salvați România Bistrița, Călin Stan, a anunțat, vineri, într-o conferință de presă, că a fost validat de organizația județeană a USR Bistrița-Năsăud pentru a candida la funcția de primar al municipiului Bistrița. 

Am fost validat oficial de către Biroul Județean Bistrița-Năsăud pentru a candida la funcția de primar. Până la finalul lunii ianuarie a anului 2020 o să avem și o listă de consilieri din partea USR pentru municipiul Bistrița și, în același timp, candidatul pentru fotoliul de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud o să iasă tot până la finalul lunii ianuarie 2020”, a declarat Călin Stan.

Călin Stan a precizat că el este candidatul USR Bistrița-Năsăud pentru acest fotoliu, dar nu poate spune dacă va fi candidat al alianței USR-PLUS, afirmând că în luna februarie va exista un congres în care se va stabili ce se va întâmpla, existând posibilitatea ca alianța să aibă un candidat unic.

usr calin stan

”Noi avem un congres în luna februarie unde se va decide exact ce se întâmplă mai exact cu alianța. (…) La Bistrița, noi sperăm să avem candidat USR-PLUS, dar nu știm exact cum vor decurge lucrurile”, a mai spus Stan.

1 notes
890 views
bookmark icon

One thought on “Călin Stan a fost validat drept candidat al USR Bistrița-Năsăud la fotoliul de primar al municipiului Bistrița

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *