Călin Stan (USR): ”Salutăm decizia liderului PNL Bistrița-Năsăud de a vota în favoarea refacerii alianței cu USR”

 -  -  1040


Vicepreședintele USR Bistrița-Năsăud, Călin Stan, a salutat vineri, într-o conferință de presă, decizia liderului PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, de a vota în favoarea refacerii alianței cu USR, cu toate că decizia finală a PNL a fost aceea de a purta negocieri cu PSD pentru formarea unei coaliții de guvernare.

Salutăm decizia liderului PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, de a vota la nivel național alianța PNL-USR-UDMR. La nivel de municipiu, ne-am dat seama că această alianță funcționează. Cred că bistrițenii au fost sătui de o perioadă crețiană de 12 ani și și-au dorit schimbarea. Noi consider că am fost destul de maturi să facem această alianță anul trecut, mă bucur că încă există alianța și sperăm să nu dezamăgim cetățenii”, a declarat Călin Stan.

Vicepreședintele USR Bistrița-Năsăud a completat că își dorește ca alianța cu PNL să continue în plan local.

Noi am avut maturitate anul trecut să facem alianță cu PNL pentru bistrițeni. Sper să avem în continuare maturitate să menținem această alianță. Nu este cea mai bună colaborare, dar vedem că nici într-o familie nu e tot timpul cea mai bună colaborare. Divergențe mai există, dar important e să le discutăm și să trecem cu bine, să avem maturitatea de a lua cele mai bune decizii”, a mai spus Stan.

Sursa citată i-a încurajat pe colegii săi să colaboreze cu celelalte partide pentru implementarea unor proiecte benefice pentru locuitorii orașului și ai județului.

Încurajez colegii din USR și pe cei din PNL să colaboreze, chiar și pe cei din PSD, mai ales că există proiecte comune în unitățile administrativ-teritoriale, proiecte pe care pot să colaboreze și să aducă îmbunătățiri UAT-ului”, a adăugat Călin Stan.

1363640cookie-checkCălin Stan (USR): ”Salutăm decizia liderului PNL Bistrița-Năsăud de a vota în favoarea refacerii alianței cu USR”
0 notes
165 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.