Camelia Ilișuan nu mai este director la CJAS Bistrița-Năsăud. Cine i-a luat locul

 -  -  1209


Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud are o nou conducere, după ce o altă persoană a fost numită în funcția de director general al instituției.

Astfel, Camelia Ilișuan, care a asigurat conducerea instituției timp de aproximativ 8 ani, a fost înlocuită cu Doina Sigmirean Pop.

Începând de astăzi nu voi mai fi conducatorul CJAS BN, fiind numit un alt conducător interimar până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului. Dată fiind situația actuală nu mă pot întâlni cu toți cei cu care am colaborat în acești ani. Așa încât, folosesc această cale pentru a le multumi furnizorilor, șefilor din celelalte instituții și reprezentantilor media pentru colaborarea pe care am avut-o și îi asigur în continuare de toată deschiderea pentru orice problemă legată de sistemul de sănătate în legătură cu care le pot acorda ajutor sau informații . Și, nu în ultimul rând, le doresc tuturor medicilor de familie astăzi, de ziua lor, să fie sănătoși și să aibă mereu grijă de noi toți pacienții lor!”, a scris Camelia Ilișuan pe pagina personală de pe Facebook.

Noul director general al instituției va fi Doina Sigmirean Pop, care până acum a fost șef serviciu Inspecție Socială la Agenția Județeană de Plăti și Inspecție Socială Bistrița-Năsăud, instituție pe care a și condus-o în trecut.

0 notes
334 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *