FOTO: Camion răsturnat în afara părții carosabile, pe DN 15A

 -  -  10823 

Un accident rutier în care a fost implicat un camion s-a produs vineri dimineața, pe DN 15A, pe raza localității Teaca din județul Bistrița-Năsăud. Din primele informații reiese că șoferul autotrenului a pierdut controlul acestuia, iar camionul s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma accidentului, șoferul nu a rămas blocat în cabina camionului și acesta este conștient.

La fața locului intervine un echipaj medical din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud, starea șoferului urmând să fie evaluată de cadrele medicale. De asemenea, la locul accidentului intervine și o autospecială de stingere cu apă și spumă a Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Camionul se pare că era încărcat cu folie.

Totodată, polițiștii rutieri au început cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTUALIZARE

Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Pe DN15A, un autotren condus de un bărbat de 40 de ani, din Slatina (județul Olt), nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat parțial în afara carosabilului. În urma accidentului nu au fost înregistrate victime. Șoferul a fost testat cu etilotestul – rezultat negativ. Traficul se desfășoară în condiții normale”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO: IPJ B-N

10 bookmark
0 notes
548 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.