Ultimele noutati

PSD – Revelion! Familia unită a făcut chef la Giulia! 1.000 de partizani au mâncat, au băut și au pus țara la cale!

Peste 1.000 de persoane au participat la revelionul PSD care a avut loc aseară a Restaurant Giulia. Doamnele de partid s-au pozat și postat pe facebook pentru a face publică bucuria.

x2

x3

 

 

 

 

 

 

 

Partidul are grijă de ei! Tinerii, femeile și pensionarii au parte de chefuri sponsorizate de PSD!

 

P.S.D organizează periodic astfel de chefuri care țin echipa unită. Pensionarii, femeile, tinerii au parte de excursii și chefuri realizate cu scopul de a suda echipele. Evenimentele au loc de Bobotează, în 8 martie, înaintea alegerilor, după alegeri ( toamna – pensionarii) . Partizanii participă la excursii la mare, la Parlament sau școli de vară.

VIDEO: La Balul Țiganilor, Crețu și compania P.S.D au mâncat în văzul tuturor! Vezi imagini cu cheful de scandal unde țiganilor NU li s-a servit mâncare, chiar dacă aveau bani la ei!

La nivelul municipiului, PSD deține o puternică organizație de pensionari, condusă de Gheorghe Sabău care este consilier local. Doina Pană conduce Organizația de Femei, iar Bogdan Ivan conduce Organizația de Tineret.

Toamna se numără… pensionarii! P.S.D-ul trage tare și a făcut al II-lea chef pentru pensionari, la doar câteva zile distanță!

 

c2-copy

page-v-404x400

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ionii din PDL s-au dus! E vremea socialiștilor să fie celebri la chefuri!

Astfel de evenimente de familie organizau și PDL-iștii. Era celebră petrecerea de Sfântul Ion,când Ionii de partid (Botiș, Andreica, Sbârciu, Oltean, chefuiau la fel ca PSD-iștii de azi.

oltean-diana

PDL-ul a fuzionat cu PNL, au pierdut puterea și acum PSD-ul calcă pe urmele lor, cu chefuri de socializare prin care savurează victoriile din alegerile trecute.

Chefurile de partid se decontează din cotizațiile membrilor sau din sponsorizări.

 

 

 

 

Citiți și:

c55FOTO: P.S.D e-n sărbătoare și a dat un chef în cinstea victoriei la locale! Vezi cam care-s persoanele cu influență “la partid”

https://www.ziardebistrita.ro/chefdechef/
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita