Campanie umanitară pentru familia bunicului și a copilașului care au decedat după ce au căzut în gol pe casa scării

 -  -  1574


Tragedie fără margini într-o familie din Bistrița. Vineri, în seara zilei de Sfântul Nicolae, un bărbat și un copilaș de doar 3 ani – bunic și nepoțel – și-au pierdut viața după ce au căzut în gol de la etajul al doilea al unui bloc de pe strada Intrarea Vișinului din Bistrița. Apropiații familiei și cei care l-au cunoscut pe tatăl copilașului au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a încerca să ajute familia măcar din punct de vedere financiar. 

Pe pagina Special Guys All Over The World de pe Facebook a fost postat următorul mesaj, însoțit și de fotografii ale familiei:

Vineri , când toți ne bucurăm de venirea Moșului , in Bistrița a avut loc o tragedie. Colegul nostru Plt. Tofana Dănuț din cadrul Grupării de Jandarmi Mobila Cluj, și -a pierdut tatăl și fiul de numai 3 anișori. Cei doi , bunic și nepot , au căzut în gol de pe scara unui bloc din Bistrița, de la etajul al doilea. Nimic nu poate fi mai tragic decât ca un părinte sa își îngroape pruncul și tatăl in același timp! Cu toții murim pentru ca așa e menirea și rostul nostru pe pământ dar când moartea vine și îți ia tot atât de rapid , parca îți ia sufletul odata cu pierderea. Dan este un bărbat puternic și un bun coleg , un soț și tata exemplar . Niciodată nu ar sta cu mâinile in sân la necazul cuiva. Mereu a fost primul in situații extreme și nu s-a dat la o parte de la nimic. Nu știu eu cum as fi dacă copiii mei ar păți ceva . Orice părinte trăiește prin copilul lui iar lui Dan tot ce i-a rămas acum , este baietelul lui de numai 2 luni , pe care il va privi in fiecare zi și se va gândi la fiul lui care nu mai e cu el. Fiecare clipa a vieții va fi o întrebare : de ce el ?Nu știu sa ii răspund și nu cred ca cineva știe … tot ce știm e ca tragedia este mai dura decât moartea in sine a omului , atunci când e vremea lui , la Bătrânețe… Astăzi va cer ajutorul pentru a putea fi înmormântați decent , costurile fiind foarte mari iar Dan nu are situația necesară. A fost fulgerător totul și de neașteptat. Orice bănuț , orice ajutor cât de mic pentru Dan , va fi un ajutor pentru familia lui”.

Cei care vor să ajute, pot dona în contul deschis pe numele :
DĂNUȚ VALER TOFANA – IBAN RO60UGBI0000332004095RON

Toți cei care doresc să îi conducă pe ultimul drum trebuie să știe că slujba de înmormântare va avea loc luni, 9 decembrie, de la ora 13.30, la capela de pe strada Tărpiului.

FOTO: Facebook – Special Guys All Over The World

0 notes
699 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *