Campanii de vaccinare în mediul rural; miercuri, o echipă va ajunge și la Dumitra

 -  -  1991


Campaniile de vaccinare împotriva COVID-19 continuă și în mediul rural al județului Bistrița-Năsăud, peste 160 de persoane fiind vaccinate într-o acțiune organizată pe parcursul zilei de luni. Miercuri, campania de vaccinare ajunge și în comuna Dumitra.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, luni, echipa de vaccinare de la Beclean s-a deplasat în localitățile Ciceu Giurgești, Ciceu Mihăiești și Reteag, fiind imunizate 162 de persoane cu serul Pfizer. Un număr de 72 de persoane s-au vaccinat în Ciceu Giurgești și alte 90 de persoane în Reteag și Ciceu Mihăiești.

Campania de vaccinare în mediul rural continuă și miercuri, când o echipă din Bistrița se va deplasa la Dumitra.

”Dragi cetateni ai comunei Dumitra, începe campania de vaccinare șiîn localitatea noastră. Vaccinul administrat va fi Pfizer. Doritorii sunt așteptați miercuri începand cu ora 9:00 la Căminul Cultural Dumitra. Cetățenii localităților Cepari și Tarpiu care doresc vaccinarea și nu au posibiiltate de transport pot lua legătura cu Primăria. Microbuzul Primăriei Dumitra va fi pus la dispoziția dumneavoastră. Actul de identitate este documentul de care aveți nevoie”, le-a transmis primarul comunei Dumitra, Gheorghe Bălăjan, locuitorilor.

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, până la data de la 31 mai, au fost administrate 94.005 doze de vaccin, numărul total al persoanelor vaccinate cu rapel fiind de 44.976.

1 notes
116 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *