Campaniile de vaccinare împotriva COVID-19 continuă în Bistrița-Năsăud

 -  -  996


Bistrițenii care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 pot face acest lucru și în cadrul campaniilor care se desfășoară pe parcursul acestui final de săptămână (29 – 30 mai) în județul Bistrița-Năsăud, respectiv în municipiul Bistrița și în localitatea Prundu Bârgăului.

“În acest sfârșit de săptămână, așteptăm cât mai mulți cetățeni să pună umărul pentru revenirea la normalitate! Cu sprijinul primăriilor din Bistrița și Prundu Bârgăului, avem azi campanii drive-thru în parcarea B1 Retail Park și Piața Centrală din municipiu, dar și o activitate de vaccinare în Prundu Bârgăului, unde are loc concursul Enduro Heniu și este și zi de târg. Îmi doresc să înregistrăm cel puțin același succes ca și până acum. Am convingerea că doar vaccinarea este calea de întoarcere la viața pe care ne-o dorim cu toții și care ne lipsește, o viață cu mai multe certitudini”, a precizat prefectul Stelian Dolha.

Potrivit datelor comunicate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, până la ora 11:30, la centrul drive-thru din parcarea B1 Retail Park Bistrița, unde se administrează serul Pfizer, au fost vaccinate 209 persoane, în vreme ce la centrul drive-thru amenajat în Piața Centrală din Bistrița, unde se administrează serul Johnson&Johnson, au fost vaccinate alte 102 persoane. La centrul drive-thru din Prundu Bărgăului, unde se administrează tot serul Johnson&Johnson, s-au vaccinat 31 de persoane, pe lângă alte 49 care s-au vaccinat în această locație pe parcursul zilei de vineri.

Totodată, campaniile de vaccinare împotriva COVID-19 continuă și săptămâna viitoare. Luni, 31 mai, și marți, 1 iunie, în zona Palatului Culturii din Bistrița, va avea loc o campanie de imunizare dedicată adolescenților cu vârste între 16 și 18 ani, cărora li se va administra serul Pfizer. În plus, pe 1 iunie, de Ziua Copilului, acțiuni de vaccinare dedicate adolescenților vor avea loc și în Beclean – în zona parcului, Năsăud – în parcul din zona Judecătoriei, Sângeorz-Băi – în zona parcului, Prundu Bârgăului – la centrul de vaccinare din cadrul dispensarului.

Vă așteptăm la vaccinare, într-un număr cât mai mare, fără programare, doar cu buletinul!”, transmis autoritățile din Bistrița-Năsăud.

0 notes
121 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *