Când ar putea fi încheiate lucrările la grădinița de pe strada Nicolae Bălcescu?

 -  -  122667 

Primăria Bistrița derulează lucrări de reabilitare și modernizare a unei grădinițe din municipiu, printr-un proiect de peste un milion de euro  finanțat cu ajutorul fondurilor europene.

Reprezentații administrației locale speră ca lucrările să se încheie până la finele acestui an, mai ales că acestea sunt destul de avansate, în prezent executându-se finisajele interioare.

”Lucrările sunt destul de avansate pe acest șantier, se execută finisajele interioare și am discutat cu constructorii posibilitatea devansării datei de finalizare a construcției pentru finalul acestui an!”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

Potrivit proiectului, noua grădiniță va avea un regim de înălțime D+P+2E.

La demisol va fi amenajată o sală multifuncțională, grupuri sanitare, vestiar, bibliotecă, spațiu pentru depozitare și întreținere și spații administrative. La parter vor fi amenajate două săli de grădiniță, grupuri sanitare, oficiu, cabinet medical, spații administrative și o sală pentru logopedie. La primul și cel de-al doilea etaj vor fi câte patru săli de grădiniță, cu un grup sanitar fiecare.

12 bookmark
2 notes
392 views
bookmark icon

2 thoughts on “Când ar putea fi încheiate lucrările la grădinița de pe strada Nicolae Bălcescu?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.