Candidat-fantomă la Primărie! Ionuț Simionca e omul lui Băsescu pentru Bistrița

Traian Băsescu are propunere de primar pentru Bistrița! Colegiul Național al Mișcării Populare  întrunit sâmbătă 16 ianuarie l-a validat prin vot în unanimitate pe președintele MP Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca candidat la primăria municipiului Bistriţa. El a mai afirmat că obiectivul MP este să câștige cât mai multe primării și să obțină un vot politic “foarte bun” la consiliile locale.

Președintele Mișcării Populare este contra-candidatul lui Crețu pentru Primăria Bistrița

” Este un an important, Mișcarea Populară este hotărâtă să facă istorie anul acesta și sunt convins că vor obține rezultate excepționale candidații noștri, foarte mulți tineri care pentru prima dată intră în competiția electorală”, a precizat Simionca.

“Vrem alături oameni care NU au făcut politică”

Potrivit lui Ionuț Simionca, ” toți oamenii de bună-credință sunt bine-veniți în MP, dar obiectivul partidului este să aducă oamenii care nu au mai făcut politică. Nu vrem să facem alianțe înainte de alegeri și nu vom susține oameni care candidează independenți”, a conchis președintele Ionuț Simionca.

 

 

 

 

Mișcarea Populară NU are o imagine clar-definită pe Bistrița, după ce mai multe personaje s-au perindat prin această organizație. Fosta PDL-istă Geea Balaszyi, Lucian Ungur, jurnalistul Zorin Diaconescu sunt doar o parte din membrii mișcării, care ulterior s-au retras din viața publică sau au migrat spre alte formațiuni.

un6

g6

z3

 

 

 

 

 

Fără structuri și fără obiective în palmares, Ionuț Simionca pare un candidat kamikaze, impus de la centru, însă fără șanse reale într-o campanie electorală pentru Primăria Bistrița.

 

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita