Candidații PNL la Parlamentare: Robert Sighiartău, Diana Morar (Camera Deputaților) și Ovidiu Florean (Senat)! Ioan Zăgrean a fost desemnat să fie vicepreședinte la Județ! Ca să iasă cine trebuie, sistemul de vot a fost schimbat în regim de urgență!

 -  -  11317


PNL-iștii și-au desemnat candidații la Parlamentare! Comitetul Director Județean a votat LISTA cu candidații care vor participa la alegerile parlamentare!

Camera Deputaților:

Locul 1 – : Robert Sighiartău ,

Locul II – Diana Morar.

Locul I la Senat – Ovidiu Florean.

Ioan Zăgrean – a fost desemnat pentru funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean.

ziar de bistrita diana morar
ziar de bistrita ovidiu florean

S-a schimbat procedura de vot! Șah-mat la unii anonimi care-au vrut să fie parlamentari de conjunctură!

Președintele Ioan Turc a propus schimbarea sistemului de vot, modificare votată de Biroul Politic Județean (37 de membri) și astfel s-a mers pe vot pe listă!

Practic, cele 4 nume au fost trecute pe o listă, supusă la vot în Comitetul Director Județean (97 de membri)!

Pe lista de Parlamentare s-au înscris mai mulți membri, care se așteptau la voturi din partea delegaților, dar sistemul de vot i-a dejucat pe cei care sperau să prindă un loc eligibil de parlamentar.

Liderii de la vârf concentrează puterea-n mâinile lor!

În PNL sunt voci care contestă modul în care s-au ales parlamentarii, respectiv candidatul de vicepreședinte la CJ. Votul pe listă reprezintă un exercițiu de autoritate al liderilor PNL, care astfel subminează preferințele delegaților și concentrează puterea la vârf, eliminând orice risc…

1 notes
442 views
bookmark icon

One thought on “Candidații PNL la Parlamentare: Robert Sighiartău, Diana Morar (Camera Deputaților) și Ovidiu Florean (Senat)! Ioan Zăgrean a fost desemnat să fie vicepreședinte la Județ! Ca să iasă cine trebuie, sistemul de vot a fost schimbat în regim de urgență!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *