Captură a polițiștilor: au confiscat 300 de KG de petarde și artificii!

 -  -  1028


În această perioadă, polițiștii specializați în domeniul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase intensifică acțiunile în cadrul acțiunii naționale ”FOC DE ARTICII”.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii specializați în domeniul armelor, explozivilor și substanțelor periculoase, sprijiniți de echipe de polițiști de la Acțiuni Speciale au intensificat acţiunile și au efectuat controale în tot județul, pentru a preveni evenimentele neplăcute cauzate de folosirea ilegală a materialelor pirotehnice. 

Totodată, au verificat activitatea unor persoane fizice şi juridice autorizate să deruleze operațiuni cu articole pirotehnice, pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice.

În urma acțiunilor, polițiștii au constatat 7 infracţiuni, fiind efectuate cercetări în tot atâtea cauze penale. Totodată, au fost confiscate aproape 300 de kg. de articole pirotehnice.

Recomandăm părinţilor să supravegheze copiii cu atenţie, pentru a nu fi expuşi incidentelor survenite în urma folosirii necorespunzătoare a obiectelor de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice, destinate publicului larg. Înainte de a le folosi, studiaţi atent instrucţiunile şi măsurile de securitate indicate pe ambalajul produsului.

0 notes
153 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *