Ultimele noutati

Ne-a dat la televizor, la JURNALUL TVR 1! Bistrița, celebră pentru: podul care duce nicăieri, pârtia de schi la soare și pușcăria pentru veverițe!

Primăria Bistriţa a devenit celebră pentru proiectele bizare pe care le pune în practică. O cuşcă de lux pentru veveriţele din parc, o pârtie pe care nu se poate schia şi un pod care nu duce nicaieri. Toate – plătite din banii localnicilor.

Zece mii de euro a plătit Primăria pentru o cuşcă în care au fost înghesuite şase veveriţe. Scopul era popularea parcului central cu simpaticele animale, numai că acum a rămas doar o veveriţă. Proiectul era mândria primăriei municipiului Bistriţa.

 

“Wonderland” este un alt proiect controversat, pentru care s-au plătit 5 milioane de euro. Un complex de agrement cu o pârtie de schi şi o instalaţie de telescaun. Doar că în zonă nu prea e zăpadă multă vreme.

Din lista proiectelor controversate face parte şi podul peste râul Bistriţa. Este solid, frumos vopsit şi marcat, însă… nu duce nicăieri.

clipboard03_99519000

 

 

 

 

 

Reprezentanţii Primăriei nu ştiu ce vor face cu veveriţa, dar sunt hotărâţi să continue cu celelalte proiecte.

sursa: TVR 1

 

Citiți și: 

Ca la Caracal! Podul de 1 milion de euro NU e funcțional! L-au făcut prea înalt și fără legătură-directă spre Zăvoaie!

https://www.ziardebistrita.ro/caracal-loves-you/

 

 
Comentarii

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Se pare ca veverita a murit violata de administratie.No sa nu va ganditi la prostii. Este vorba de violarea dreptului la libertate.

Caricatură

Ziar de Bistrita