Caravana AUR ”Patrioți în Europa” ajunge la Bistrița

Caravana ”Patrioți în Europa” a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) va ajunge, în data de 15 noiembrie, în Bistrița, pentru a prezenta candidații pentru alegerile europarlamentare din anul viitor.

Caravana AUR va opri în zona pietonalului Liviu Rebreanu, lângă Biserica Evanghelică, începând cu ora 11:00. Candidații AUR pentru Parlamentul European vor fi prezenți în municipiu și vor purta discuții cu bistrițenii.

”AUR a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri. Este o premieră pentru scena politică din România, unde partidele vechi ne-au obișnuit să ne prezinte candidații cu o lună sau două înainte de alegeri. Candidații AUR îi vor asculta pe români și le vor răspunde la toate întrebările. Ne dorim să cunoaștem preocupările și aspirațiile acestora. Vrem să înțelegem mai bine nevoile fiecărei comunități în parte pentru a ne asigura că interesele lor sunt reprezentate în mod adecvat în Parlamentul European. Cu acest prilej le vom oferi românilor mai multe informații despre viziunea și propunerile noastre pentru viitorul României și al Uniunii Europene. Facem acest demers deoarece ne dorim ca toți cetățenii, precum și presa și societatea civilă, să cunoască persoanele pe care AUR le propune pentru Parlamentul European. Vă așteptăm pe 15 noiembrie, pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a discuta despre cum putem construi împreună un viitor mai bun pentru România”, au transmis reprezentanții AUR Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *