Care este starea tinerilor răniți în accidentul rutier de pe Bulevardul Republicii?

 -  -  1508


 

 

Duminică după-amiaza, doi tineri au fost accidentați de un autoturism în timp ce încercau să traverseze prin loc special amenajat în acest sens Bulevardul Republicii din municipiul Bistrița.

Ambii au primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajele medicale care au intervenit la locul accidentului, după care au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru investigații mai amănunțite și tratament de specialitate.

Unul dintre tineri a părăsit deja unitatea medicală, în vreme ce cea de-a doua victimă este în continuare în stare foarte gravă. Tânărul de 25 de ani este intubat și ventilat mecanic, aflându-se sub atenta supraveghere a medicilor secției de Anestezie și Terapie Intensivă a SJU Bistrița.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Bistrița, Camelia Strungari, tânărul de 19 ani este cel care a părăsit unitatea medicală, în vreme ce victima de 25 de ani este în continuare internată.

”Cel de 19 ani a părăsit ieri Unitatea de Primiri Urgențe. Acesta era policontuzionat. Celălalt tânăr, de 25 de ani, are mai multe traumatisme, contuzii, fracturi. Este internat la secția Anestezie și Terapie Intensivă sub supraveghere neurochirurgicală, este intubat și ventilat mecanic. Primește tratament adecvat, dar este în stare foarte gravă”, a declarat Camelia Strungari.

Mai multe informații despre accidentul în urma căruia cei doi pietoni au fost răniți găsiți mai jos:

FOTO: Doi tineri, loviți de o mașină pe Bulevardul Republicii din Bistrița

 

0 notes
633 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *