Care sunt proiectele care ar putea primi finanțare nerambursabilă de la Primăria Bistrița

 -  - 


Un număr de 29 de proiecte depuse de persoane fizice, asociaţii și fundaţii ar putea primi finanțare nerambursabilă de la Primăria Bistrița, proiectul de hotărâre care prevede stabilirea beneficiarilor urmând să fie analizat în ședință ordinară a Consiliului Local Bistrița din 31 martie.

Potrivit Primăriei Bistrița, în perioada 15 februarie – 15 martie, când a avut loc sesiunea de depunere a proiectelor, au fost depuse un număr total de 36 de proiecte ale persoanelor fizice, asociaţiilor și fundaţiilor care solicită finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Bistriţa. Anul acesta, municipalitatea a pus la bătaie suma totală de 355.000 de lei, banii fiind împărțiți pe opt domenii de activitate.

Proiectele depuse au fost evaluate de către comisiile special constituite în acest sens, fiind selectate pentru finanțare 29 de proiecte, în valoare totală de circa 347.000 lei.

Proiectele propuse pentru a beneficia de finanţare de la bugetul local al municipiului Bistriţa pe anul 2022 sunt:

Între Consiliul Local al municipiului Bistriţa şi solicitanţii selectaţi se vor încheia contracte de cofinanţare, după împlinirea termenului de 6 zile, dar nu mai târziu de 30 de zile de la data comunicării rezultatului final al sesiunii de selecţie a proiectelor.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.