Cartierul Slătinița n-are apă și canal iar PSD-iștii au inaugurat un cămin cultural de 400.000 de euro! No’ asta da viziune!

 -  -  21132Localitățile – componente sunt într-un stadiu de subdezvoltare și au fost ignorate în cei 12 ani de administrație PSD. În Slătinița NU există apă-canal, în Sărata de asemenea NU sunt rețele, iar în Ghinda, Sigmir și Viișoara, străzile sunt praf și pulbere și NU există un program de asfaltare și extindere iluminat public.

Ca-n Caracal: Slătinița NU are rețele de apă-canal, iar în campanie, PSD-iștii inaugurează un cămin cultural de 400.000 de euro!

La inaugurarea obiectivului a fost prezent Cristian Nicuale, alături de membrii Alianței PSD-iste.

Flaely Grup a prins contractul și a realizat reabilitarea Căminului Cultural din bani europeni, cu 2.120.000 de lei – (400.000 de euro) iar Electro – Ursa a luat 100.000 de lei ( 20.000 de euro ) pe documentație tehnico- economică și branșament electric.

Rețelele de apă – canal sunt o NOUĂ promisiune de campanie! În privința extinderii de rețele, Primăria Bistrița s-a axat pe zona Wonderland!

Deocamdată, Primăria Bistrița NU a accesat niciun fel de fonduri pentru extinderea rețelelor de utilități și pentru a crea locuitorilor condiții optime, dacă tot plătesc impozite de oraș! În ultimii ani, localitatea Slătinița a fost alimentată de cisterna pompierilor, chemați de urgență în special în perioada caniculară.

În cei 12 ani de administrație, Primăria Bistrița putea investi în extinderea de rețele de apă-canal, dar momentan NU a făcut nimic în sensul ăsta și în privința extinderii de rețele s-a axat pe zona Wonderland.

Slătinița NU poate avea canalizare prin master-planul de apă-canal deoarece are prea puțini locuitori și nu îndeplinește criteriile de eligibilitate. În consecință, din bani europeni NU se pot realiza rețele de canalizare.

În cei 12 ani de administrație PSD-istă, soluții de finanțare ar fi fost:

– finanțare guvernamentală prin PNDL
– finanțare din bugetul local.

După 3 mandate cu Crețu la Primărie, Cristian Niculae vine-n campanie și promite că EL va realiza acest obiectiv și Slătinița va avea apă-canal!

PSD-iștii mai pregătesc o BOACĂNĂ pe Slătinița: fac un teren de sport de 1.5 MILIOANE de lei!

Proiectul este finanțat din bani europeni și este estimat la 1.460.000 lei + TVA (peste 300.000 de euro.) Terenul de sport este amplasat în mijocul localității.

Cristian Niculae umblă la cerșit voturi, după 12 ani în care PSD-ul le-a râs în nas tuturor!

În localitățile componente NU s-a implementat niciun proiect de asfaltare și majoritatea străzilor sunt pietruite, NU există capele mortuare, apă-canal-gaz, iar administrația PSD reia aceleași promisiuni ca-n campania electorală din 2016.

În batjocură parcă, PSD-iștii se prezintă în campanie și inaugurează obiective realizate de firmele de casă: cămine culturale, parcuri și terenuri de sport și promit că-n 2020 cu-adevărat se vor ține de promisiune și vor aduce localitățile-componente la condiții “de oraș”: cu drumuri asfaltate, trotuare și rețele de apă-canal-gazSingura LOR condiție: oamenii să pună ștampila pe Cristian Niculae de la PSD!

Citiți și:

2 notes
257 views
bookmark icon

One thought on “Cartierul Slătinița n-are apă și canal iar PSD-iștii au inaugurat un cămin cultural de 400.000 de euro! No’ asta da viziune!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *