FOTO: Casă din localitatea Arcalia, cuprinsă de un incendiu

 -  - 


Un incendiu a izbucnit joi dimineața la o casă din localitatea Arcalia, comuna Șieu Măgheruș, pompierii fiind solicitați să intervină pentru a stinge focul. 

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, cu trei echipaje de stingere, două autospeciale cu apă și spumă și o autospecială de intervenție la înălțime.

”Echipajele de pompieri militari au găsit incendiul care se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și mansardei, unde erau prevăzute trei încăperi. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, un tânăr în vârstă de aproximativ 23 de ani a fost trezit și scos din casă de persoanele care au observat incendiul. Pompierii militari au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite în aproximativ o oră, au protejat parterul imobilului și anexele învecinate și un utilaj parcat în apropiere. Incendiul a afectat o suprafață desfășurată de aproximativ 150 m (acoperiș și mansardă)”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de un coș de fum cu fisuri, neprotejat termic față de materiale care se pot aprinde ușor.

Loading

bookmark icon