Din Bistrita

Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud: A început procesul de atribuire a biletelor de tratament balnear

 -  - 


Casa Națională de Pensii Publice a început procesul de atribuire a biletelor de tratament balnear solicitanților îndreptățiți.

Pentru prima serie, Casei Județene de Pensii Bistrița-Năsăud i-au fost repartizate bilete de tratament în stațiunile 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Covasna, Moneasa și Geoagiu, cu începere din 9, 10 și 11 – martie (în funcție de stațiune).

Având în vedere timpul scurt între primirea acestora și data plecării în stațiune, pentru prima serie de biletele nu se va face repartiția automată în funcție de punctaj, biletele de tratament vor fi eliberate în funcție de numărul cererii, fără o repartizare prealabilă”, a anunțat Casa Județeană de Pensii Bistrița-Năsăud într-un mesaj postat pe pagina oficială de pe o rețea de socializare.

Documentele necesare în vederea eliberării lor sunt: act de identitate, cupon de pensie din ultima lună, bilet de trimitere de la medicul de familie și certificat de încadrare în grad de handicap, după caz.

Biletele de tratament pentru prima serie se pot ridica de la sediul instituției, situat in municipiul Bistrița, Bulevardul Republicii, nr. 22, camera nr. 10, începând cu data de 7 martie 2022.

Relații suplimentare se pot obține la numerele de telefon 0263/232.095 – interior 125 – Compartiment Bilete de Tratament.

La nivel național, aproximativ 100.000 de bilete la tratament balnear vor fi asigurate în acest an prin Casa Națională de Pensii Publice.

135 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.