Cătălin Bota – noul președinte interimar al organizației PNL Sângeorz-Băi

 -  -  11151


Organizația PNL Sângeorz-Băi are un nou președinte interimar – pe Cătălin Bota, acesta fiind și propunerea organizației pentru funcția de primar interimar al orașului-stațiune.

”Joi, în cadrul ședinței Biroului Politic Județean, s-a votat în unanimitate înlocuirea lui Claudiu Runcan cu Cătălin Bota. Aceste schimbări vin pe fondul tensiunilor din organizația de pe Someș, dar și a blocajului nemaiîntâlnit din administrația publică locală. Cătălin Bota este și propunerea organizației pentru a prelua interimatul, Traian Ogâgău fiind suspendat din funcție pe o perioada de trei ani. PNL are 11 consilieri, iar pentru a vota viceprimarul este nevoie de 9 voturi”, se arată într-un comunicat de presă al Biroului de Presă Sângeorz-Băi.

Reamintim că Traian Ogâgău a fost nevoit să se retragă din funcția de primar al orașului Sângeorz-Băi, după ce instanța i-a interzis acestuia să ocupe această funcție pe o perioadă de 3 ani.

În aceste condiții, Consiliul Local Sângeorz-Băi trebuie să desemneze o persoană care să ocupe fotoliul de primar interimar. 

1 notes
276 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *