Căutări desfășurate de polițiști pentru găsirea unor minori dați dispăruți

 -  -  949


În minivacanța prilejuită de Ziua Copilului, polițiștii din Bistrița-Năsăud au desfășurat acțiuni de căutare pentru găsirea unor minori care au plecat de la domiciile lor.

”La data de 30 mai, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei de din cadrul Poliției Municipiului Bistrița și din cadrul celorlalte structuri județene au desfășurat căutări pentru depistarea unui minor de 14 ani, din Bistrița, dispărut de acasă. Totodată, a fost dispusă măsura căutării la nivel național a acestuia”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Tânărul, în urma unor neînțelegeri, ar fi plecat voluntar de acasă, în jurul orei 15.00 și nu a mai putut fi contactat de familie. În urma activităților desfășurate, minorul a fost găsit pe raza localității Sângeorzu Nou. A fost încredințat familiei, iar măsura căutării a fost revocată.

La aceeași dată, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au desfășurat căutări pentru găsirea unei tinere de 17 ani, din Sărata care ar fi plecat de acasă, iar familia nu a mai putut-o contacta.

A fost dispusă măsura căutării la nivel național, iar polițiștii au demarat de îndată căutările acesteia.

În urma activităților desfășurate, a fost depistată pe raza județului Mureș și încredințată părinților.

0 notes
74 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *