Caz de furt, cu un prejudiciu de 60.000 de lei, soluţionat rapid de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale

 -  -  1083


Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Bistrița-Năsăud au soluționat un caz de furt cu un prejudiciu de 60.000 de lei.

”La data de 22 octombrie, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat o tânără, bănuită de furtul unei sume importante de bani. Banii au fost recuperaţi şi restituiţi păgubitului. Sesizarea a fost făcută ieri, de către un bărbat de 41 de ani, la scurt timp după ce a constatat lipsa sumei de 60.000 de lei, bani care se aflau în locuinţa lui din Bistriţa. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei în persoana unei tinere de 27 de ani, pe care au depistat-o, în scurt timp, la locuinţa ei din localitatea Dumitra. Totodată, banii au fost găsiţi şi înapoiaţi păgubitului”, a declarat Crina Sărb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

În urma cercetărilor, a reieşit faptul că, ieri după-masă, în jurul orei 16.30, tânăra ar fi pătruns în locuinţa bărbatului, care nu ar fi fost încuiată şi ar fi sustras, dintr-un seif, suma de 60.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

0 notes
208 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *