Caz dramatic la Domnești! O fetiță de doar un an și șase luni a decedat după ce a căzut în râul Șieu

 -  -  1075


Caz tragic în localitatea Domnești, comuna Mărișelu, unde o fetiță de doar un an și șase luni a decedat după ce a căzut în râul Șieu.

Tragedia s-a produs luni după-amiaza, în jurul orei 16:00, fetița fiind scoasă inconștientă din apă. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă, însă viața copilei nu a mai putut fi salvată.

”Din păcate, în ciuda eforturilor echipajului medical, organismul fetiței nu a răspuns manevrelor aplicate în cadrul protocolului de resuscitare astfel ca medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să ii declare decesul la locul solicitării”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

De asemenea, la fața locului intervin și polițiștii, care au început o anchetă în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs acest incident tragic.

”În această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că, în albia unui pârâu din localitatea Domnești a fost găsită o fetiță în stare de inconștiență. Din nefericire, aceasta a decedat. O echipă constituită din polițiști de la investigații criminale și criminaliști se află la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment. Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. Fetița a fost găsită în albia unui pârâu din apropierea locuinței, de către unchiul ei, un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate. Cercetările continuă pentru ucidere din culpă”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

0 notes
200 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *