Ce au oferit jandarmii celor care nu purtau masca de protecție în spații închise

 -  -  1087Jandarmii bistrițeni continuă acțiunile preventive și de informare a cetățenilor cu privire la obligativitatea purtării măștilor în spațiile publice închise. O astfel de acțiune a fost organizată astăzi, în marile magazine din municipiul Bistrița, ocazie cu care au fost depistate și persoane care nu purtau masca.

În cursul zilei de vineri, 22 mai, având în vedere caracterul preventiv al acțiunii, persoanele care au fost surprinse fără a avea asigurată protecția conform legii, au primit câte o mască din partea jandarmilor”, a precizat Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud.

Zilele trecute, jandarmii au fost prezenți și în mijloacele de transport public și s-au asigurat că oamenii respectă legislația în vigoare.

Reamintim că, odată cu instituirea stării de alertă, printre măsurile stabilite pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 se numără și cea privind obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice închise, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă.

FOTO: IJJ Bistrița-Năsăud

0 notes
212 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *