Cu legea de partea lor, L.D.P Security face concurență neloială firmelor private și își permit ANOMALII: acordă PREMII mai mari decât profitul anual al firmei! Polițaiul Viorel Ința intră-n pită și prezintă BUGETUL firmei de pază a Consiliului Județean!

 -  - 


L.D.P Security este firma de pază a Consiliului Județean, foștii (Gardieni Publici, Direcția Județeană de Pază). Instituția a luat ființă în decembrie 2013, prin Hotărârea Adunării Generale a Acționarilor LDP S.A.

Firmele de pază private sunt concurate de LDP Security, care se prezintă la licitații cu prețuri foarte mici. Deși este legal modul în care funcționează LDP Security, din punct de vedere concurențial lucrurile pot fi interpretate. Mai ales că firma de pază unde Consiliul Județean este acționar-majoritar NU este interesată de profit, ci doar de funcționare, motiv pentru care poate coborî prețurile la orice licitație.

Viorel Ința a preluat managementul L.D.P Security și are în subordine 200 de oameni!

Viorel Ința s-a pensionat anul trecut, din postura de comisar-șef de Poliție pe Municipiu și a făcut parte din staff-ul de conducere a lui Marius Linul (fost șef al Inspectoratului Județean, pensionat și el între timp). Președintele Consiliului Județean i-a mulțumit fostului comisar că a acceptat această responsabilitate și a preluat conducerea firmei. Ința a pregătit un proiect de buget pe 2017, care va fi supus la vot în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Județean de joi 31 august!

L.D.P Security dă prime de Crăciun mai mari decât profitul ANUAL!

Firma deținută de Consiliul Județean își permite luxul de a concura pe piața liberă, fără a fi interesată de profitul anual. Salariile angajaților și amortizarea cheltuielilor sunt prioritare și tocmai de aceea rata de profitabilitate NU prea contează. În 2017, societatea propune un profit în cuantum de 167.000 de lei, adică aproximativ 37.000 de euro, iar primele de Crăciun au o valoare de 45.000 de euro! Astfel de anomalii se pot întâmpla doar în cazul firmelor cu capital public.

Primele în valoare totală de 200.000 de ei se vor acorda în luna decembrie, în funcție de realizările indicatorilor de performanță și în baza deciziei administratorului și Adunării Generale a Acționarilor. Cuantumul primelor NU poate depăși valoarea unui salariu minim pe economie!

 

intza1

ldp3

 

 

 

 

 

– 5.753.000 lei sunt venituri obținute în baza contractelor încheiate de LDP Security.
– 5.954.000 de lei sunt cheltuielile aferente, din care:
– 125.000 de lei stocuri , piesede schimb, echipamente de protecție,
– 109.000 de lei, cheltuieli realizate de terți, astfel: 40.000 lei (alte cheltuieli și anume: evaluări psihologice, servicii dispecerat, audit extern etc.
– 100.000 de lei, ajutoare de deces
– 8.000 de lei (publicitate), 10.000 lei (chiria), 15.000 pregătire profesională, 4.000 lei (protocol), 10.000 de lei (întreținere și reparații), 5.000 de lei (cheltuieli cu sponsorizarea).
LDP Security are 197 de agenți de pază, personal TESA: 11 persoane din care 4 persoane cu tip parțial de lucru.

5.704.000 de lei  reprezintă cheltuielile de personal.

 

PSD-ul controlează LDP-ul !

Adunarea Generală a Acționarilor este organismul decizional care controlează LDP-ul. Din A.G.A fac parte consilieri județenii: Maria Ulecan (PSD), George Pop PD), Nicolae Lupșan PSD), Constantin Brașoveanu (ALDE) și Vasile Marc (PNL). Toate deciziile privind raportul de activitate, regulamente, angajații care merită să ia prime sunt supuse la vot în cadrul Adunării Generale a Acționarilor!

 

q1-2-Copy

x665-800x400

 

 

 

 

 

Comisia de analiză a fost formată din reprezentanți ai Consiliului Județean, reprezentanți ai Adunării Generale a Acționarilor LDP și salariați ai LDP Security, care au întocmit un raport ce a fost prezentat în plenul Consiliului Județean.

Ce contracte derulează LDP-ul!

Cel mai bun contract al LDP Security este cel cu Leoni, pentru care încasează 1.702.000 de lei
Aquabis: 1.009.000 lei
LDP SA: 492.000 lei
Consiliul Județean : 250.000 lei
Supercom: 813.000 lei.
LDP Security mai derulează contracte de pază cu primăriile din comunele: Căianu Mic, Maieru, Josenii Bârgăului, Leșu, Târlișua, Feldru, Spermezeu, Braniște, Chiochiș.

a0

abausbisss

 

 

 

 

 

 

 

15.000 de lei, bani puși deoparte pentru șefi!

Participarea la profit a angajaților reprezintă o metodă de remunerație a angajaților care au fost activi în anul respectiv. 15.000 de lei este suma care se va împărți celor mai buni salariați ai LDP, are vor fi selectați pentru recompensă de către Viorel Ința, administratorul LDP și Adunarea generală a Acționarilor. Practic, se va întocmi o listă cu cei mai vrednici salariați, listă care va fi supusă la vot.

 

Proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli la SC LDP Security SRL pe 2017, și estimările pe anul 2017 – 2019 va fi supus dezbaterii în ședința ordinară de mâine.

Citiți și: 


intza1

Viorel Ința, fostul șef de Poliție pe municipiu a prins un post călduț, pe zona de influență a lui Radu Moldovan. Ința cumulează pensia și salariul și conduce L.D.P Security! Președintele CJ e mându cu-așa un șef și îi MULȚUMEȘTE că și-a asumat această activitate!

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.