Ce modificări va face Primăria Bistrița în Parcul ”Regele Mihai I” pentru a îl face mai atractiv și mai funcțional

 -  - 


În Parcul “Regele Mihai I”, Primăria Bistrița va efectua o serie de modificări menite a face acest perimetru mai atractiv și mai funcțional, a anunțat primarul Ioan Turc.

Astfel, ”în zona Casa Ema vor fi instalate aparate de fitness, iar spațiul de joacă dinspre Sala Polivalentă va fi extins, urmând a fi montate aici noi piese, dar și o trambulină bungee cu 4 posturi. Mobilierul urban existent va fi constant revopsit și întreținut, dar vom introduce și bănci smart și coșuri de gunoi cu compactare. Vor exista și dispensere cu pungi pentru cei care aleg să se plimbe cu animale de companie, păstrarea curățeniei zonelor verzi fiind atent monitorizată. Totodată, se va proceda la înlocuirea toaletelor existente cu toalete ecologice, care deja au fost achiziționate de municipalitate. Spre bucuria celor mici, prin parc va circula și un trenuleț electric. De asemenea, am dispus și recondiționarea foișorului, iar în apropierea bustului Regelui Mihai va fi amenajată o zonă de lectură, pentru a avea cu adevărat o oază de relaxare într-un cadru verde și liniștit”, a explicat primarul Ioan Turc într-o postare de pe o rețea de socializare.

Parcul Municipal din Bistrița poartă denumirea de Parcul “Regele Mihai I” din toamna anului trecut, după ce Consiliul Local Bistrița a aprobat un proiect de hotărâre în acest sens.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.