Ce note au obținut candidații la concursul pentru posturile de directori și directori adjuncți în școlile din Bistrița-Năsăud

 -  -  11471


Proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct s-a desfășurat vineri, 15 octombrie, în centrul special organizat la Colegiul Național INFOEL Bistrița, rezultatele fiind afișate în aceeași zi.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud, în urma etapei de validare a dosarelor, au fost admiși la proba scrisă 143 de candidați, dintre care un candidat a optat pentru susținerea probei scrise în alt județ, iar 2 candidați au solicitat amânarea susținerii probei, în baza reglementărilor Ordinului ME nr. 5454 din 13 octombrie 2021, din cauza infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Dintre cei 140 de candidați rămași, 7 nu s-au prezentat, iar unul s-a retras în timpul probei.

Astfel, au fost evaluate 132 de lucrări. Niciun candidat nu a fost eliminat pentru tentativă de fraudă. 

Potrivit rezultatelor afișate pe site-ul instituției, cea mai mare notă obținută de un candidat la acest concurs a fost 8,6, iar cea mai mică – 4,6. Un număr de 97 de candidați au fost declarați ADMIS, în vreme ce alți 35 au obținut note mai mici de 7, fiind astfel declarați RESPINS.

Candidații nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații până pe data de 17 octombrie.

1 notes
596 views
bookmark icon

One thought on “Ce note au obținut candidații la concursul pentru posturile de directori și directori adjuncți în școlile din Bistrița-Năsăud

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *