Știți ce se-ntâmplă cu cei 500.000 de lei alocați pentru situații de URGENȚĂ? Primăria plătește SUPERCOM-ul să stropească străzile cu soluție de clor!

 -  -  610


Primăria Bistrița a alocat 500.000 de lei din fondul de urgență pentru măsuri sporite de prevenție. Viceprimarul Niculae anunță cu surle și trâmbițe că străzile din Bistrița vor fi dezinfectate cu soluție de clor.

 

“Am decis ca începând de săptămâna viitoare să spălam străzile municipiului Bistrita cu soluție pe baza de clor pentru a dezinfecta si a evita răspândirea Covid 19. Acest lucru il vom face si pe toate trotuarele si aleile pietonale. De asemenea se vor dezinfecta și coșurile de gunoi stradale.

strazi spalate ziar de bistrita

strazi spalate ziar de bistrita

Fac apel la toți administratorii de asociatii de locatari pentru a lua măsuri urgente de dezinfectare a mânerelor, clanțelor de la ușile scărilor de bloc, precum si a balustradelor din scarile blocurilor.” – a transmis Cristian Niculae.

În contextul fenomenullui CORONAVIRUS, instituțiile publice pot declanșa achiziții publice fără licitație! Factura FINALĂ a acestei operațiuni va fi decontată din cei 500.000 de lei, alocați de urgență pentru astfel de măsuri.

Știați că: SUPERCOM a majorat tarifele cu 50% și a redus frecvența de colectare la câteva luni după licitație? Acum, compania prietenă cu PSD amenință cetățenii: dacă NU se colectează selectiv, îi lasă cu gunoiu-n poartă!

6 recommended
10 notes
887 views
bookmark icon

9 thoughts on “Știți ce se-ntâmplă cu cei 500.000 de lei alocați pentru situații de URGENȚĂ? Primăria plătește SUPERCOM-ul să stropească străzile cu soluție de clor!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *