Ce spune Emil Radu Moldovan despre înlocuirea prefecților și a subprefecților?

 -  -  1391


 

Președintele Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, este de părere că actualul guvern nu a înlocuit până în prezent prefecții și subprefecții din teritoriu de frică. Moldovan consideră că actualei guvernări îi este frică de faptul că noii prefecți și subprefecți ”nu vor ști organiza turul doi al alegerilor prezidențiale”.

”Am citit că de urgență vor fi înlocuiți prefecții. Am și informații cum că un domn, care stă pe un deal, le-a tăiat macaroana și le-a retras de pe ordinea de zi, miercurea trecută, proiectele de hotărâri de Guvern pentru schimbarea prefecților și subprefecților pentru că îi era frică pentru faptul că nu vor ști organiza turul doi. Și le-a mai prelungit mandatele actualilor prefecți și subprefecți din România, care au organizat foarte bine turul întâi și sper să-l organizeze și pe al doilea fără niciun fel de incidente, ca ei să se poată lăuda și după turul doi cât de bine au organizat alegerile”, a declarat Emil Radu Moldovan.

În ședința de Guvern de săptămâna trecută, pe ordinea de zi figura un proiect de hotărâre care prevedea eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi. Însă, în cadrul ședinței a fost adoptată o singură hotărâre prin care Guvernul l-a eliberat din functie, la cerere, pe prefectul judetului Vaslui.

0 notes
516 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *