Ce spune liderul PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, despre guvernarea alături de PNL

 -  -  11174


Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, afirmă că, deși nu este ”foarte încântat” de o guvernare alături de PNL, nu poate contesta decizia colegilor săi de la nivel central.

Susțin public poziția domnului Turc. Nu sunt foarte interesat de o guvernare alături de liberali. În schimb, decizia colegilor mei de a ne asuma responsabilitatea când țara este într-o situație atât de critică și de criză nu o pot contesta, deși nu sunt foarte încântat de ea. Sper ca aceia care negociază să înțeleagă că această criză politică, care durează deja de două luni, a provocat mari daune României. (…) În declarațiile sale, președintele PSD a spus că va veni până vineri cu o poziție pro sau contra intrării la guvernare în urma negocierilor. Săptămâna viitoare, România ar trebui să aibă un guvern, asta dacă oamenii de acolo înțeleg. Cei din PSD au înțeles deja foarte bune. Îmi doresc ca, pe finalul săptămânii viitoare, România să aibă un guvern”, a declarat Moldovan.

Întrebat dacă va exista un protocol și la nivel județean cu PNL, liderul PSD Bistrița-Năsăud a răspuns: ”Din păcate nu va exista, pentru că și în viața de zi cu zi, atunci când îți place de cineva, încerci să-l cucerești. În momentul de față, când vedem că PNL vrea cu USR, noi nu o să le stricăm dragostea asta și o să-i lăsăm să se iubească în continuare. Lucrăm foarte bine din punct de vedere administrativ și le mulțumesc partenerilor de la PNL care au funcții administrative pentru că de fiecare dată am găsit înțelegere, atunci când a fost vorba de proiecte pentru dezvoltarea județului, și în rândul grupului de consilieri județeni PNL, și la nivelul Instituției Prefectului, și la nivelul Primăriei Bistrița, nu am de reproșat absolut nimic, colaborăm foarte bine. Din punct de vedere politic, am luat act de poziția dânșilor și o susținem”.

Totodată, președintele PSD Bistrița-Năsăud a completat că, în opinia sa, viitorul premier va fi tot de la PNL.

În această perioadă, la nivel național se poartă negocieri pentru formarea unui guvern pe varianta PNL-PSD-UDMR.

Marți, reprezentanţii PNL, PSD, UDMR şi ai minorităţilor naţionale au avut la Parlament primele consultări oficiale pentru formarea unui nou Guvern.

1362280cookie-checkCe spune liderul PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, despre guvernarea alături de PNL
1 notes
299 views
bookmark icon

One thought on “Ce spune liderul PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, despre guvernarea alături de PNL

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.