Ultimele noutati

Ce spune managerul Spitalului Județean de Urgență, Gabriel Lazany, despre afirmațiile conform cărora la Bistrița ar fi medici slabi?!

Managerul interimar al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, Gabriel Lazany, a vorbit în cadrul unei emisiuni televizate despre situația sistemului medical bistrițean și în special despre calitatea actului medical. Cu toate că există voci care afirmă că medicii din Bistrița ar fi slab pregătiți, Gabriel Lazany nu este deloc de acord cu astfel de afirmații.

”Avem medici buni și foarte buni la Bistrița. Să știți că de când am deschis blocul operator, am avut solicitări și pacienți care au venit să se opereze de la Oradea , Constanța, Suceava … Să spui că numai medicii slabi vin la Bistrița este o aberație. Mulți se întorc acasă, bistrițeni care fac medicina, care au terminat cu brio și fac onoare meseriei. Din punctul meu de vedere, eu nu sunt medic și apreciez activitatea medicală din afară, nu sunt de acord cu aceste afirmații făcute de multe ori în mod răutăcios” a declarat Lazany.

În ultimul an, mai bine de 40 de medici au ales Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

 

 

 

 

 

 

 

În plus, managerul a mai afirmat că ”Bistrița nu este centru medical, dar să știți că pentru medici este foarte important să aibă unde, cum și în ce condiții să lucreze. Noi putem să le oferim acum condiții pe care multe spitale din vest nu le au și asta s-a văzut în solicitările medicilor care au venit la Bistrița. În ultimul an am avut 42 de medici care au venit la noi și în continuare am solicitări foarte mult de la București, Cluj și Târgu Mureș de la medici care vor să vină să lucreze la Bistrița. Deci nu ar fi o problemă existența forței de muncă”.

Potrivit managerului interimar, la Bistrița, de când a fost modernizat blocul operator centralizat se fac lunar circa 500 de operații.
Comentarii

  • Sunt medici bine pregătiți profesional. Felicitări soților Jianu.

  • Sa speram ca d-l Gabi Lazani va fii meneger definitiv. Este o mare speranta a performarii actului medical la Bistrita.

  • Felicitari acest lucru este extraordinar toate laudele oamenilor, care s-au implicat in aceste proicte si au realizat lucruri marete pt oamenii acestui judet si oras .Succes si multa rabdare cu cei care stiu doar sa cleveteasca fara a face nimic in viata de zi cu zi .Niciodata sa nu va lasati s-au sa renuntati datorita celor care barfesc si habar nu au cu ce se serveste desertul. Proiectele incepute trebuie sa merga mai departe pt copii nostri si pt noi succes pe mai departe.

Caricatură

Ziar de Bistrita