Ce spune Ovidiu Victor Frenț despre o posibilă candidatură la alegerile locale sau parlamentare?

 -  -  11379


Fostul prefect Ovidiu Victor Frenț a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că nu exclude posibilitatea de a opta pentru o experiență în care să fie ales și nu numit, dar spune că actuala situație din România nu este deloc atractivă. 

Evident, nu omit niciuna dintre posibilități. Nu m-am decis încă. Am să mă gândesc foarte bine, am să discut cu cei apropiați, dar este cert că e păcat de experiența acumulată, întrucât dacă lucrezi și la stat și la privat ai o viziune foarte completă asupra lucrurilor. Dacă mai ai și niște competențe, dacă ai mai făcut și niște cursuri de formare, e păcat să se piardă această experiență. Dar dezamăgirile pe care le-am avut în ultima perioadă mă fac aproape să spun că nu mă mai interesează”, a spus Ovidiu Victor Frenț, care a completat că totuși nu exclude o astfel de variantă.

Nu exclud această posibilitate, pentru că s-ar putea să îmi treacă această senzație de acum. Vin sărbătorile, spiritul Crăciunului, mă odihnesc și apoi anul viitor voi vedea. Dar repet, într-o atmosferă cum este acum în România, nu este deloc tentant. Mie îmi place competiția, dar nu este o competiție în România. Și atunci nu este deloc tentant pentru cineva care are varianta mai liniștită să intre într-o luptă dacă acea luptă este incorectă și mizerabilă. De aceea mă gândesc foarte serios dacă să îmi asum un astfel de lucru, să intru într-o astfel de luptă, deși sunt convins că aș putea să fac față. Am expertiza și experiența necesară”, a mai spus fostul prefect.

Ovidiu Victor Frenț este fost membru al Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud.

1 notes
504 views
bookmark icon

One thought on “Ce spune Ovidiu Victor Frenț despre o posibilă candidatură la alegerile locale sau parlamentare?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *