Ce spune Stelian Dolha despre o posibilă candidatură a sa la funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

 -  -  1139


Fost prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud și actual prefect al județului, Stelian Dolha a afirmat că ia în calcul o posibilă candidatură a sa la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, însă susține că actualele probleme cu care se confruntă județul sunt prioritare în acest moment și nu viitorul său politic.

E un lucru la care recunosc că m-am gândit, dar acum prioritățile mele și ale județului Bistrița-Năsăud sunt altele. Încă suntem în pandemie și situația nu e deloc bună. (…) Pe de altă parte, încă mai avem probleme cu inundațiile, care trebuie rezolvate. Vreau să văd că avem și bănuții pentru inundații. Cu alte cuvine, astea sunt prioritățile mele în acest moment, dar, încă o dată, vă spun că niciodată Stelian Dolha nu poate fi rupt de Partidul Național Liberal. Să fie foarte clar! E un lucru pe care eu mi-l asum. M-am săturat de varianta aia ascunsă în care se spune că prefecții sunt apolitici. Ok, asta este legea actuală, dar cât timp ești reprezentantul Guvernului în teritoriu și Guvernul este liberal, prefectul nu are cum să fie de altă culoare politică decât liberal”, a declarat Stelian Dolha într-un interviu acordat N1 TV.

Astfel, Stelian Dolha nu a negat posibilitatea de a candida pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, lucru susținut și de președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc.

”Eu am spus că e un lucru la care mă gândesc și faptul că PNL și președintele Ioan Turc girează asta, adică își doresc asta, chiar mă bucură. În momentul în care faci parte dintr-un partid politic trebuie să te comporți ca într-o familie, la bine și la greu împreună, așa e mersul firesc într-un partid politic care își dorește să fie principalul partid politic din România”, a mai spus sursa citată.

Alegerile locale vor avea loc pe data de 27 septembrie.

Publicată de N1 Tv pe Luni, 6 iulie 2020
0 notes
264 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *