Ce spune viceprimarul Sorin Hangan despre lucrările de reparații efectuate pe centura Bistriței

 -  - 


Lucrările de reparații efectuate pe șoseaua de centură a municipiului Bistrița sunt ”acceptabile”, consideră viceprimarul Sorin Hangan.

”Am fost să văd cum au fost făcute reparațiile pe șoseaua de centură. Concluzia? Acceptabil, însă e imperios să urgentăm procedurile pentru a ajunge cât mai repede să deschidem șantierul pentru construcția unei centuri care să fie cu adevărat „ocolitoare”, a scris pe Facebook Sorin Hangan.

În aceeași postare de pe rețeaua de socializare, Sorin Hangan îi îndeamnă pe bistrițeni să sesizeze municipalității neregulile pe care le observă în oraș.

”Aceste anunțuri ne sunt extrem de utile și vă garantez că se va interveni de urgență pentru îndreptarea lor. Folosiți orice canal aveți la dispoziție: site-ul primăriei, aplicația i-report, paginile noastre de Facebook, etc. Vă încurajez: implicați-vă! Marți seara, de evemplu, mi-a trimis mesaj o doamnă din Unirea că de pe strada sa nu au fost ridicate deșeurile vegetale, deși acest lucru, potrivit programării, trebuia să se fi întâmplat deja. Am remediat repede situația”, a adăugat Sorin Hangan.

În ceea ce privește lucrările de reparații pe străzile din Bistrița, acestea au debutat la data de 28 martie, intervențiile fiind împărțite pe mai multe loturi. Lucrările se desfășoară după următorul program:

 

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.