Politic

Ce vrăjeală slabă! Daniel Suciu s-a pozat c-un pensionar ce-a prins pomana de 700 lei: „Badea George îi ia și nu-i are de dat!”

 -  - 


Deputatul Daniel Suciu s-a pozat alături de un pensionar și a transmis un mesaj penibil, cu referire la ajutorul la pensie, în sumă de 700 de lei.

Și în vârful muntelui au ajuns cei 700 de lei ajutor pentru pensionari. Badea George îi ia și nu-i are de dat. – a fost mesajul lui Daniel Suciu, postat pe facebook.

Conform fluturașului de pensie postat pe facebook,  Badea George a avut o creștere la pensie: de la 1.812 lei la 2.512 lei.

Postarea deputatului de Bistrița a fost lăudată de fanii săi, dar au existat comentarii ironice, care anunțau că abia peste 2 ani începe campania electorală.

Ajutorul financiar de 700 de lei a fost acordat în luna iulie pensionarilor cu venituri mai mici sau egale cu 2.000 de lei. Ajutorul se acordă o singură dată și se suportă din bugetul de stat. Măsura face parte din Programul guvernamental „Sprijin pentru România”.

Politic vorbind, Daniel Suciu joacă RISCANT la mai multe capete!

În plan politic, Daniel Suciu e co-președinte al Organizației Municipale PSD (care NU face opoziție primarului PNL) și e președinte de Organizație Sângeorz-Băi. Rămâne de văzut dacă Daniel Suciu va risca o nouă candidatură pentru Primăria Sîngeorz-Băi, unde are 2 înfrângeri la activ.

113 views
bookmark icon

One thought on “Ce vrăjeală slabă! Daniel Suciu s-a pozat c-un pensionar ce-a prins pomana de 700 lei: „Badea George îi ia și nu-i are de dat!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.