Cea de-a VI-a ediţie a Galei Elitelor Medicale va avea loc la Bistrița

 -  - 


Cea de-a VI-a ediţie a Galei Elitelor Medicale, eveniment organizat de publicaţia ”Ziar Medical”, cu sprijinul Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, al Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, al Colegiului Medicilor Bistriţa-Năsăud şi al mai multor parteneri din sectorul public şi privat, va avea loc la Bistrița, pe data de 20 mai.

Gala Elitelor Medicale își propune să celebreze vârfurile medicinei românești, oferind premii celor
mai valoroase personalități din instituții medicale și academice, de stat și private. În cadrul manifestării, profesioniștii din mediul spitalicesc și universitar vor avea oportunitatea de a socializa alături de specialiști din companii farmaceutice, experți din administrația publică și reprezentanți ai societății civile și ai sectorului de business”,
au transmis organizatorii.

Evenimentul medical al anului va avea loc vineri, 20 mai, la Centrul Cultural ”Dacia” din municipiul Bistrița și va începe la ora 17:00.

La ediția de anul trecut a Galei Elitelor Medicale, care a avut loc la Baia Mare, Spitalul Județean de Urgență Bistrița a primit Premiul pentru management și dezvoltare medicală, în vreme ce Grupul Sanovil a primit Premiul pentru management și cea mai dinamică societate medicală.

0 notes
1 view
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.