Cea de-a VII-a ediție a evenimentului ”Parada Brăduților pentru vise împlinite” va avea loc pe 20 decembrie

 -  - 


”Parada Brăduților pentru vise împlinite” a devenit un eveniment cunoscut în comunitatea bistrițeană. Plecând de la simbolul Crăciunului, bradul, am reușit să construim în fiecare an momente magice în care am cuprins toate emoțiile și generozitatea noastră.

Parada Brăduților este un proiect de responsabilitate socială care a prins contur în urmă cu 6 ani de zile. Scopul nostru prin prisma acestui eveniment este acela de a dărui, a provoca zâmbete pe chipuri triste, de a împlini vise.

Magia Crăciunului oferă bucurie, generozitate și împlinește dorințe în fiecare an.

Alături de noi, ați împlinit vise și anul trecut! Evenimentul caritabil Parada Brăduților pentru Vise Împlinite, organizat în data de 19 decembrie 2016, a confirmat încă o dată că generozitatea îi reprezintă pe bistrițeni. Cu resursele obținute în urma licitației de anul trecut au fost îndeplinite două obiective. Primul dintre ele a constat în premierea și susținerea excelenței, reprezentată de data aceasta de elevul în clasa a V-a la Școala Gimnazială Nr 1 din Lunca Ilvei, Gabriel Alin Oul, olimpic la matematică, căruia i-am oferit un laptop pentru a-l susține în activitățile lui viitoare. Cel de-al doilea obiectiv a constat în demararea unui proiect din zona sănătății colective, dedicat întregii comunități bistrițene – Bistrița pe bicicletă. Au fost achiziționate, în acest sens, primele două biciclete electrice de ultimă generație fabricate de brand-ul românesc Pegas, care au fost donate Primăriei municipiului Bistrița pentru utilizarea lor în folosul comunității” a declarat Gabriela Montoiu – manager al Atelierului de Imagine Prompt Communication, organizator al paradei.

În fiecare an, organizatorii au încercat să găsească zone în care este nevoie de sprijin din punct de vedere financiar și resursele obținute în urma licitației brăduților să susțină proiecte și să premieze excelența tinerilor. ”Avem o comunitate sensibilă, în care există cultura generozității și o parte din binele propriu îl întoarce înapoi locului în care trăiește” a mai completat Gabriela Montoiu.

În acest an, evenimenul va ajunge la ediția cu numărul 7, iar licitația celor mai frumoși brăduți va avea loc miercuri, 20 decembrie, ora 18.00 la Sinagoga Bistrița.

Loading

bookmark icon