P.N.L și-a lansat candidații pentru Parlamentare! Robert Sighiartău, Doris Moldovan și Ioan Turc vor să guverneze cu Cioloș-premier!

 -  -  21296


Partidul Național Liberal și-a lansat candidații pe Bistrița-Năsăud. Robert Sighiartău, Doris Moldovan și Ioan Turc sunt cei 3 parlamentari desemnați pe locurile considerate eligibile.

Sala a fost arhiplină de liberali din județ, veniți la Sala Polivalentă la susținerea colegilor. Invitați de onoare au fost: Gheorghe Falcă – primarul Aradului, Ilie Bolojan – secretar general PNL, primarul municipiului Oradea, și Mihai Tararache, deputat de Constanța.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe scenă au stat candidații PNL: Robert Sighiartău, Doris Moldovan, Ioan Turc, Dorin Dobra, Vasile Marc, Sorin Hognogi. Au lipsit Ioan Oltean, Stelian Dolha și Cristi Florian, care au fost văzuți în sală.

Discursuri ale candidaților!

Doris Moldovan a avut un discurs natural, axat pe valorile acestui județ și pe curajul de a intra în lupta electorală.

Robert Sighiartău a vorbit despre nevoia de reformare a economiei, dar și despre onestitate și valorile morale ale politicienilor prin care se poate ridica România.

Ioan Turc a pus accentul pe guvernare alături de o nouă casă de politicieni și pe dezvoltarea economică a județului prin promovarea marilor proiecte de infrastructură.

 

 

 

 

 

 

 

Liderii Bolojan și Falcă au vorbit despre Guvernarea viitoare a PNL-ului alături de Dacian Cioloș, dar și despre presiunea pe care o exercită PSD-ul asupra primarilor și asupra instituțiilor deconcentrate și l-au ironizat pe Dragnea. Gheorghe Falcă a amintit de modul în care PSD-iștii și Radu Moldovan au momit primarii să treacă de partea lor și i-a felicitat pe acei care au rămas în PNL în perioada guvernării PSD.

 

 

Candidații P.N.L au primit aplauze la final și au salutat publicul, iar Ioan Bocșa a încheiat spectacolul electoral de la Sala Polivalentă.

2 notes
421 views
bookmark icon

2 thoughts on “P.N.L și-a lansat candidații pentru Parlamentare! Robert Sighiartău, Doris Moldovan și Ioan Turc vor să guverneze cu Cioloș-premier!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *