Cei doi tineri implicați în cazul Dani Borgovan au fost arestați preventiv!

Cei doi tineri implicați în cazul Dani Borgovan rămân după gratii, în cazul lor fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, a anunțat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Astazi, 28 octombrie, cei doi bărbați, de 33, respectiv 28 de ani, au fost prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de aceștia”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Inițial, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore. Tinerii sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și vătămare corporală.

În urmă cu o săptămână, sportivul Dani Borgovan, în vârstă de 30 de ani, a ajuns în stare foarte gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița, în urma unui incident petrecut pe scările unui bloc de pe strada Solomon Haliță.

În ultimele zile, familia şi prietenii tânărului s-au adunat în fața spitalului şi a Palatului de Justiției și s-au rugat pentru ca sportivul să își revină. Totodată, aceștia au cerut autorităților competente să facă lumină în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *